Редактор: e-mail: Кадър: БНТБившият вицепремиер от ГЕРБ Томислав Дончев излезе на парламентарната

...
Редактор: e-mail: Кадър: БНТБившият вицепремиер от ГЕРБ Томислав Дончев излезе на парламентарната
Коментари Харесай

Дончев за думи на Рашков: Парламентът стигна дъното от 1947 г., когато Георги Димитров от тази трибуна прати Никола Петков в затвора

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Българска национална телевизия

Бившият вицепремиер от ГЕРБ Томислав Дончев излезе на парламентарната естрада, с цел да разяснява думите на вътрешния министър Бойко Рашков, който сподели по-рано, че до момента в който е бил началник на Националната следствена работа, по време на мутренските години го е гняв, че не се е справил с водача на ГЕРБ, очевидно визирайки Бойко Борисов.

" Тази зала в годините е видяла доста. И опитни оратори, и опитни законотворци. Тук са се ковали съдбините на България. Тази обаче същата зала помни и някои исторически дъна. През 1947 година от тази зала, от тази естрада Георги Димитров споделя на Никола Петков - " Вие отивате в пандиза ". Днес Народното събрание удари друго дъно. Министър на вътрешните работи от тази естрада сподели, че ще се оправи с един партиен водач. Повтарям - министърът на вътрешните работи сподели, че ще се оправи с един партиен водач. Единственият исторически аналог, който мога да намеря, е със случилото се през 1947 година и казаното от Георги Димитров от тази естрада ", сподели яростно Дончев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР